Top Image Bottom Image

leaf om oss

ograsplugg.com är ett team av passionerade och entusiastiska gräs- och haschälskare. Du kan enkelt köpa gräs från oss. Vi ser alltid till att vi har populära och populära sorter av gräs och hasch i lager.

Detta ograsplugg var i Herbst 2018 av ett team som kvalificerade sig för Menschen, som inte har studerats i olika typer av coffee shops i Nederländerna. Dessa unga entreprenörer såg framför allt i många coffee shops var man kunde göra bättre och bestämde sig för att omsätta dessa idéer om ograsplugg i praktiken. Ograsplugg ville erbjuda gräs och hasch av högsta kvalitet på nätet på ett socialt ansvarsfullt och diskret sätt. Ingen massproduktion eller kommersiellt gräs, utan gräs som odlas av de mindre hobbyodlarna med många års kunskap och erfarenhet. Högkvalitativt gräs som har odlats på ett ansvarsfullt sätt av uppfödare med kärlek och passion för sitt yrke. Försäljning av gräs och hasch på nätet bör i möjligaste mån ske på ett etiskt ansvarsfullt sätt.

Ogräs av hög kvalitet
Vi specialiserar oss på att tillhandahålla marijuana för personer som har svårt att konsumera gräs för medicinska eller kommersiella ändamål eller bli höga.<br /> Allt du behöver göra är att röka på ett ansvarsfullt sätt.
Kvaliteten är garanterad
Det ogräs som vi erbjuder våra kunder är exakt så som det ser ut på vår webbplats.
Leverans nästa dag
Vi har möjlighet att leverera nästa dag för våra kunder i Sverige och 2-3 dagar för våra kunder i andra länder i Europa.
box3
Fri frakt från ett ordervärde på 250€
Fri frakt
box
Betala anonymt och säkert via Bitcoin, Bitcoin Cash och Litecoin
Säker
box1
Kvalitet till konkurrenskraftiga priser!
Hög kvalitet
box2
Vår kundtjänst finns alltid där för dig! info@ograsplugg.com
Service

leaf Varför beställa gräs på nätet?

Att köpa gräs på nätet är en växande trend och det blir allt vanligare att folk inte vill gå till kaffestugan. Människor som ibland röker gräs känner sig ofta inte trygga eller bekväma på ett kafé. Människor kanske inte heller vill bli sedda överhuvudtaget i närheten av kaféet av till exempel familj eller en arbetskamrat. Andra bor långt ifrån ett coffeeshop och måste köra hela vägen in till stan för att göra det. Vi på kiffenhaus har valt att leverera gräs diskret och säkert till ditt hem. Ingen kommer att bli störd av oss på det sättet, och därför behöver du inte längre gå till coffeeshopen! Du kan nu enkelt köpa gräs online från oss.